Kurser / Workshop

Healingkurs i höst !

Denna kurs vänder sig till dig som vill utveckla ditt inre och den helande kraften. Din vilja att vara en kanal och ett ödmjukt redskap för den helande energin som kommer från högre frekvenser.
Vi kommer att arbeta intuitivt och är inte styrda av några fasta principer utan kursen bygger på att du hittar ditt unika sätt att använda energin. 
Vi varvar teori med praktiska övningar, enskilt eller tillsammans i grupp. Allt för att du skall bygga upp din tillit och komma i kontakt med din inre visdom.

Grundläggande för dig är att ta med i din utveckling är medkänsla, kärlek, förståelse samt viljan att vilja hjälpa dig själv och andra.

Certifiering
Den sista kursdagen finns möjlighet till att bli certifierad healer. Du har gått kurser och arbetat länge med din utveckling och är nu klar för att gå vidare. För att bli certifierad har du redan jobbat med klienter och behöver nu ha minst 10 healing klienter, samt klara det skriftliga teoretiska provet. Är du redo så hör av dig så får du mer information angående certifiering.


Kursinnehåll:

Vad är healing?

Kontakhealing

Vad är energier?

Chakra/rening
Meditations healing.
 Rensning av aura

Självhealing/Distanshealing 

Kursledare:  Marianne Danielsson & Barbro Eriksson, certifierade medium & healers.

Plats: EnergiPlatsen Stockholm, Gjuteribacken 4b Sundbyberg.
Datum:  26-27/9, 22/10 samt 12/11, 5-6/12.
Tider: lördag 10-18, lördag den 5/12 kl. 12-18 söndag 10 -17, torsdagar 18-21.

Kostnad: 6 850 inkl. moms.
Anmälningsavgift: 1000 SEK betalas när du anmäler dig, inbetalning via bankgiro när faktura kommer. Anmälan är bindande. Antal platser är begränsade för att kunna ge maximalt fokus på dig som deltagare. Vi tar hänsyn till rekommendationer för Corona.

Vi önskar dig varmt välkommen och vi ser fram mot att träffa dig!


Kontakta för att boka eller för mer information.

Tel:  Marianne 073-5049764
Mejla: marianne-danielsson(at)hotmail.com