Healing

Healing


Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser.Jag arbetar med mitt andliga healing team, dom vägleder mej att att ge dig energi där du behöver den som  bäst. vid healingen samtalar jag med mitt team och delger dig den vägledning du behöver. Den ena healingsessionen är aldrig den andra lik.


Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket energi som din kropp kan ta hand om vid varje tillfälle.

Viktigt att tänka på efter att ha tagit emot healing är att vila, dricka mycket vatten dagarna efter för att hjälpa kroppen i dess utrensningsprocess.  


Soundhealing


Är en behandling där du under en healingsession får lyssna på musik som innehåller ljud i olika frekvenser. Ljudvågor  skapar vibrationer, dessa påverkar kroppen på olika sätt så därför kan en soundhealing se olika ut beroende på vad din kropp behöver,

jag anpassar musiken efter ditt behov. Efter healingen ger jag dig en kortare vägledning i vad du behöver här och nu i ditt liv.