Tjänster


Medial vägledning

Vid en medial vägledning förmedlar jag de budskap du skall ha här och nu för att du skall kunna leva ditt liv i din fullaste potential, jag har kontakt med ditt andliga team och du ges möjlighet att ställa egna frågor under vårt möte. Jag förmedlar ingen information om olyckor, sjukdom, död eller tredje person.

Efter ett besök hos mig är målet att du ska känna dig uppfylld av energi och fått nya insikter som för dig närmare din sanning på din livsväg. Varje möte ser olika ut beroende på vart du står i livet och vad du behöver höra i nuet.  

Vägledningen du får är hjälp på din väg, men du har eget ansvar för ditt liv och det är ingen annan än du själv som kan ändra på ditt liv.Kontakt med nära och kära, privat seans  

Om du vill komma i kontakt med personer som inte finns med oss längre så bokar du en privat seans, om du vill komma i kontakt med en speciell person så meddela mig namnet på densamma vid din bokning så kallar jag på personen. 


Kontakt med nära och kära, hemma seans 

Du kan boka mig för en hemma seans, minimum deltagare för en hemmaseans är 6 st 

Vid en hemmaseans får alla eller några kontakt med någon när eller kär anhörig, vän eller någon annan person som funnits i er närhet, budskap lämnas om ni känner igen den själ som kommer till just er. Healing

Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser.

Jag arbetar med mitt andliga healing team, dom vägleder mej att att ge dig energi där du behöver den som bäst. vid healingen samtalar jag med mitt team och delger dig den vägledning du behöver. 

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket energi som din kropp kan ta hand om vid varje tillfälle.  


Soundhealing / Frekvenstoner 

Är en behandling där du under en healingsession får lyssna på musik som innehåller ljud i olika frekvenser. Ljudvågor  skapar vibrationer och dessa påverkar kroppen på olika sätt och skapar balans , släpper  spänningar eller återskapar celler.

jag anpassar musiken efter ditt behov. Efter healingen ger jag dig en kortare vägledning i vad du behöver här och nu i ditt liv.

En upplevelse bortom tid och rum, där du får möjlighet att varva ner ordentligt och komma ner från Beta (görande), till Alpha (varande) ända ner till de djupt välgörande Theta-hjärnvågorna, där självläkning sker.Husrensning

Allt lämnar energispår efter sig, en husrensning handlar om att ta reda på vad som sker rent energimässigt på platsen samt att rena hemmet från negativ energi, om du upplever aktivitet i ditt hem så kan det vara nära och kära som inte finns med oss längre som är där för att se till dig, det kan vara andar som inte vill lämna platsen av olika anledningar eller som behöver hjälp med att komma till ljuset. Det kan även vara energiminnen från förr som påverkar och orsakar aktiviteter eller olustkänskor hos de boende eller de som vistas på platsen 

Vid en husrensning tar jag reda på vad som är vad och vad som behöver hjälp, jag förmedalar det som jag upplever till er och renar hemmet från stagnerad energi.

En husrensning tar mellan 1,5-2 timmar att utföra.