Andra sidan


"Andra sidan" 4 dagar ( fördjupad )


Denna kurs är för dig som vill fördjupa dina kunskaper i kontakten  med andra sidan ( kontakten med nära och kära som har gått över ) 

Vi utför olika övningar där du får träna på din kommunikation med andevärlden och deras sätt att kommunicera. Andevärlden kommunicerar på olika sätt med oss och du övar upp ditt ordförråd samt lär dig tolka deras bilder, så att du kan känna dig mer bekväm i din roll som medium när du skall lämna budskapen till din klient.


Denna kurs är för dig som har kommit en bit i din utveckling och har erfarenhet med att kommunicera med andra sidan, ( Nära och kära) men känner att du vill fördjupa dina kunskaper.


På kursen övar ni  2 och 2 och inför grupp, sista kurshelgen ingår en husrensning. 


Kurstillfällen:

Lördagen den 13 mars  mellan kl.10.00-17.00

Söndagen den 14 mars mellan kl.10.00-17.00

Lördagen den 10 april mellan kl.10.00-17.00

Söndagen den 11 april mellan kl 10.00-17.00


Kursen hålls på EnergiPlatsen i Sundbyberg, max antal delatagare är 10 st och anmälan görs på Boka direkt,via boka kurs knappen nedan eller via epost till marianne-danielsson@hotmail.com

Vid anmälan förbinder du dig att delta vid samtliga tillfällen. Du har din plats när anmälningsavgiften är betald och du kan betala via swish eller mot faktura 

Har du frågor gällande denna kurs så kontakta mig via telefon eller epost 


Kursavgift 4750 kr inkl 25% mervärdesskatt och anmälningsavgift.

Anmälningsavgift 1000 kr 

Vid kurser gäller följande:
Deltagare måste vara över 18 år.
Du får en bekräftelse på din anmälan och en anmälningsavgift som skall betalas inom 10 dagar. Den totala
kursavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan kursen startar om inte annat angetts.
Vid en eventuell avbokning av kurs så betalas inte anmälnings-avgiften tillbaka. Resterande kurskostnad återbetalas inom några arbetsdagar från avbokningsdatumet. Vid avanmälan av kurs på grund av sjukdom så måste läkarintyg skickas in för återbetalning av hela kurskostnaden. Vid eventuella avhopp under pågående kurs betalas inga pengar tillbaka. Vid eventuell inställd kurs betalas hela beloppet tillbaka.
Var vänlig respektera tiderna under kursen.
Innehar F-skattsedel.