Om mig


Min väg till att arbeta som medium och healer tog fart i början på 2000 talet, men jag har så länge jag kan minnas alltid haft känslan och seendet med mig.

Att förnimma, känna av och veta att andevärlden finns har varit skrämmande och lugnanade på samma gång. Ivuxen ålder blev nyfikenheten på hur allt hänger ihop så stark, att jag bestämde mig för att bejaka min gåva och utforska den utan rädslor.


Jag träffade flera medium som på många vis förklarade hur jag upplevt och känt under mitt liv, flera sa att det var dags för mig att tag i min medialitet. 


Där och då fick mitt liv en annan mening, jag gick den ena helgkursen efter den andra och insåg att jag blev mer hel innombords för varje år av utveckling. 2014 tog jag beslutet att fullfölja mitt kall och påbörjade en intensiv period av utbildning. 2015 blev jag certifierad healer och 2017 certifierad i mentalt mediumskap. Sen har utvecklingen fortsatt och jag har utökat mina kunskaper med kurser i transmediumskap. 


Jag älskar verkligen mitt liv som medium och healer, jag är så tacksam för att jag följde min väg och lät mitt hjärta få bestämma.

Att arbeta som medium och healer innebär att ta del av människors liv för en liten stund, att få se människor växa genom möten med sig själva eller ett möte med en när och kär som har lämnat jordelivet, att vara kanalen med värdefull information till just dig. Min motivation är att du skall känna dig lugn,bekväm och trygg när du träffar mig för en medial vägledning , healing eller kontakt med andra sidan.


Jag ser fram mot ett liv i utveckling, harmoni och kärlek med många utvecklande möten. 


Välkommen till EnergiPlatsen !