Tjänster

Andekontakt 

Kontakt med nära och kära, privat seans  

Om du vill komma i kontakt med personer som inte finns med oss längre så bokar du en privat seans, om du vill komma i kontakt med en speciell person så meddela mig namnet på densamma vid din bokning så kallar jag på personen. 


Kontakt med nära och kära, hemma seans 

Du kan boka mig för en hemma seans, minimum deltagare för en hemmaseans är 6 st 

Vid en hemmaseans får alla eller några kontakt med någon när eller kär anhörig, vän eller någon annan person som funnits i er närhet, budskap lämnas om ni känner igen den själ som kommer till just er. 


Djurkomunikation 

Jag kan prata med ditt djur via telepati eller via min guide och det kan göras via en bild eller ett personligt möte.

om du vill skicka en bild gör du det via epost till marianne-danielsson ( at) hotmail.com  

Det är viktigt att bilden är nytagen, att ögonen är väl synliga och att jag får djurets namn.

Kommunikationen mellan mig och ditt djur är alltid på djurets villkor och jag jag får den information den vill delge till mig att föra vidare.


All djurkomunikation görs efter att vi är överens om hur och när och priset är alltid en överenskommelse mellan oss parter innan. 

  

Healing

Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser.

Jag arbetar med mitt andliga healing team, dom vägleder mej att att ge dig energi där du behöver den som bäst. vid healingen samtalar jag med mitt team och delger dig den vägledning du behöver. 

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket energi som din kropp kan ta hand om vid varje tillfälle.  


Healingmassage

Är en behandling där du får en lättare massage av armar,händer, ben och fötter under tiden jag ger dig healing. vid healingen samtalar jag med mitt team och delger dig den vägledning du behöver.Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket energi som din kropp kan ta hand om vid varje tillfälle.  

Medial vägledning

Vid en medial vägledning förmedlar jag de budskap du skall ha här och nu för att du skall kunna leva ditt liv i din fullaste potential, jag har kontakt med ditt andliga team och du ges möjlighet att ställa egna frågor under vårt möte. Jag förmedlar ingen information om olyckor, sjukdom, död eller tredje person.

Efter ett besök hos mig är målet att du ska känna dig uppfylld av energi och fått nya insikter som för dig närmare din sanning på din livsväg. Varje möte ser olika ut beroende på vart du står i livet och vad du behöver höra i nuet.  

Vägledningen du får är hjälp på din väg, men du har eget ansvar för ditt liv och det är ingen annan än du själv som kan ändra på ditt liv.


Medial vägledning per telefon 

Du kan ringa min telefonlinje för medial vägleding,  samtalet kostar 19.90 per minut och läggs på din telefonräkning.

Nummret är 09391954

Öppetider för linjen : 

Måndagar 17.00-21.00

Söndagar 17.00-21.00

med reservation för ändringar 

 

Jag har även bokningsbara 30 minuters tider på boka direkt för telefonvägledning om du vill garantera din tid .


Husrensning

Allt lämnar energispår efter sig, en husrensning handlar om att ta reda på vad som sker rent energimässigt på platsen samt att rena hemmet från negativ energi, om du upplever aktivitet i ditt hem så kan det vara nära och kära som inte finns med oss längre som är där för att se till dig, det kan vara andar som inte vill lämna platsen av olika anledningar eller som behöver hjälp med att komma till ljuset. Det kan även vara energiminnen från förr som påverkar och orsakar aktiviteter eller olustkänskor hos de boende eller de som vistas på platsen 

Vid en husrensning tar jag reda på vad som är vad och vad som behöver hjälp, jag förmedalar det som jag upplever till er och renar hemmet från stagnerad energi.

En husrensning tar mellan 1,5-2 timmar att utföra.


Privatlektioner i mediumskap och personlig utveckling ?


Om du känner att du vill fylla på ditt förråd av andlig/spirituell kunskap och följa utveklingen men inte vill gå en längre kurs så kan du boka privata lektioner med mig. vi skräddarsyr ditt program för ditt bästa resultat lektionerna kan hållas på telefon, zoom eller privata möten.


Är du intresserad hör av dig på telefon 0735049764 eller epost  marianne-danielsson@hotmail.com