Tjänster

Andekontakt 

Kontakt med nära och kära - privat seans

 Om du vill komma i kontakt med personer som inte finns med oss längre bokar du en privat seans.Vill du komma i kontakt med en speciell person meddela mig namnet på densamma vid din bokning så kallar jag på personen. 


Kontakt med nära och kära- hemmaseans 

Minimum deltagare för en hemmaseans är 6 st.

Vid en hemmaseans får alla eller några kontakt med någon när eller kär anhörig, vän eller någon annan person som funnits i er närhet. Budskap lämnas om ni känner igen den själ som kommer till just er. 


Djurkomunikation 

Jag kan prata med ditt djur via telepati eller via min guide och det kan göras via en bild eller ett personligt möte.

Vill du skicka en bild gör du det via epost till marianne-danielsson@hotmail.com. 

Det är viktigt att bilden är nytagen, att ögonen är väl synliga och att jag får djurets namn.

Kommunikationen mellan mig och ditt djur är alltid på djurets villkor och jag jag får den information den vill delge till mig att föra vidare. För bokning kontakta mig via e-post. 

  

Healing

Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen/ transformatorn för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning, oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser.

Jag arbetar med mitt andliga healingteam som vägleder mig att ge dig energi där du behöver den som bäst och delger dig den vägledning du behöver. Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket energi som din kropp kan ta hand om vid varje tillfälle.  


Healingmassage

En behandling där du får lättare massage av armar, händer, ben och fötter under tiden jag ger dig healing och delger dig den vägledning du behöver. Healing är ingen quickfix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Du får precis så mycket energi som din kropp kan ta hand om vid varje tillfälle.  

Medial vägledning

Vid medial vägledning förmedlar jag de budskap du behöver här och nu för att du skall kunna leva ditt liv i din fullaste potential. Jag har kontakt med ditt andliga team och du ges möjlighet att ställa egna frågor under vårt möte. Jag förmedlar ingen information om olyckor, sjukdom, död eller tredje person.

Efter ett besök hos mig är målet att du ska känna dig uppfylld av energi och fått nya insikter som för dig närmare din sanning på din livsväg. Varje möte ser olika ut beroende på var du står i livet och vad du behöver höra i nuet.  

Vägledningen du får är hjälp på din väg men ansvaret ligger på dig och det är ingen annan än du själv som kan ändra på ditt liv

 

Jag har även telefontider som kan bokas på  Bokadirekt.


Husrensning

Allt lämnar energispår efter sig, en husrensning handlar om att ta reda på vad som sker rent energimässigt på platsen samt att rena hemmet från negativ energi. Upplever du aktivitet i ditt hem kan det vara nära och kära som inte finns med oss längre som är där för att titta till dig. Det kan också vara andar som inte vill lämna platsen av olika anledningar eller som behöver hjälp med att komma till ljuset. Även energiminnen från förr kan påverka och orsaka aktiviteter eller olustkänskor hos de boende eller de som vistas på platsen.

Vid en husrensning tar jag reda på vad som finns på platsen och förmedalar det jag upplever. Jag renar hemmet från stagnerad energi och hjälper behövande energier till ljuset.En husrensning tar mellan 1,5-2 timmar att utföra. För bokning kontakta mig på epost 


Privatlektioner i mediumskap och personlig utveckling 


Vill du fylla på ditt förråd av andlig/spirituell kunskap eller healing utan att gå en längre kurs kan du boka privatlektioner med mig. Vi skräddarsyr ditt program för bästa resultat och lektionerna kan hållas på telefon, zoom eller privata möten.


Är du intresserad hör av dig på telefon 073-504 97 64 eller epost  marianne-danielsson@hotmail.com